Vi hjälper dig med hela projektet

När det kommer till garageportar sköter vi hela projektet från början till slut. Det är bara att kontakta oss så fixar vi resten. Vi kan även hjälpa dig med att bestämma vad för garagedörr som är mest passande för dig.

img

Installation

Du kan vända dig till oss för installation av din garageport, och självklart lämnar vi alltid en garanti på det. Vi har monterat garageportar av olika modeller under många år och är en firma att lita på.

img

Fri konsultation

Vi erbjuder alltid våra kunder en fri konsultation och en kostnadsfri offert. Det är bara att ta kontakt med oss för att få ditt prisförslag. Är du nöjd kommer vi att påbörja arbetet direkt.

img

Snickeriarbeten

Vid en installation av en garagedörr tillkommer det ibland extra jobb som snickeri- eller smidesarbeten. Våra medarbetare är kunniga inom branschen och inom snickeri. Det finns inget projekt vi inte kan hjälpa dig med.

img

Reparation

Om du har en garageport som har gått i sönder så är vi firman som du ska vända dig till. Hör av dig till oss och förklara ditt problem så skickar vi ut en av våra medarbetare. Då kan vi ta ett beslut om den går att reparera eller om det krävs en ny garageport.